Vi använder cookies för att e-butiken ska fungera som den ska. Genom att använda webbsidan godkänner du vår Integritetspolicy

Om produkterna

Larmdekalerna:

Samtliga dekaler är tillverkade av bland annat PVC (Polyvinylklorid) vilket är ett slags plastmaterial. De är UV-testade av oss på Larmdekaler.nu, se vårt test på denna sidan.

Rekommenderad rengöring: Vattenslang (ej högtryck) och/eller tvättsvamp med milt rengöringsmedel.

Förvaring: Förvara ej monterade dekaler i ett torrt utrymme i rumstemperatur.

Larmdekaler tre olika designer

Larmskyltarna / kameraövervakningsskyltarna:

Samtliga skyltar är i A4-storlek (210 x 297 mm) och är tillverkade av hårdplast som är cirka 1,2 mm tjock. A4-storleken är en perfekt "standardstorlek" som många skyltar använder, så om du skulle behöva byta ut skyltarna mot nya så kan man med fördel använda samma skruvhål bakom skylten.

Skyltarna har ett visst UV-skydd, dock har vi inte UV-testat just dessa skyltar varav vi inte kan svara med säkerhet på hur känsliga de är mot väder, vind och sol osv. Vi har däremot uppgifter om liknande skyltar (egen erfarenhet) och efter 3 år utomhus, riktat mot väst där solen går ned, så har den printande färgen (på PVC:n) klarat sig helt godkänt! Plasten har även den stått emot klimatet väldigt bra, inga sprickor noterades fastän de suttit åtskruvade med bult.

Rekommenderad rengöring: Vattenslang (ej högtryck) och/eller tvättsvamp med milt rengöringsmedel. Man kan med fördel även demontera skyltarna om möjligt och skölja dem under en vattenkran med ljummet vatten.

Förvaring: Förvara ej monterade skyltar i ett torrt utrymme i rumstemperatur.


Notera att färgerna på dekalerna och skyltarna kan skilja sig från hur de ser ut på skärmen respektive i verkligheten!

19 utav de totalt 21 skyltarna har vi själva designat, vilket nämns i produktbeskrivningen. Det är strikt förbjudet att kopiera designen på våra egendesignade skyltar varav all kopiering kommer att beivras! Vad gäller designen på dekalerna och de skyltar som vi inte har designat så hänvisar vi till respektive tillverkare om vad som gäller, kontakta oss då för deras kontaktuppgifter.