Vi använder cookies för att e-butiken ska fungera som den ska. Genom att använda webbsidan godkänner du vår Integritetspolicy

Frakt och leverans

Leveranstiden är vanligtvis 1-3 vardagar och vi har fri frakt på alla produkter, eller för att vara mer specifik, fraktpriset är såklart inkluderat i produktpriset för någon fri frakt finns ju egentligen inte.

Angående leveranstiden så är denna ungefärlig, för de flesta tar det 1-3 vardagar men vissa adresser i Sverige kan ta längre tid, exempelvis Gotland och Norrland osv. Vi får heller inte glömma att det kan hända saker på vägen såsom att lastbilen kan gå sönder, personal som är sjuka m.m.

Vi skickar för övrigt alla dekaler och skyltar med vanligt brev och porto (eller paket, beroende på storlek) via Postnord i Sverige. Samtliga försändelser innehåller en returadress till oss. I vanliga fall så delar Postnord ut brevet direkt i din brevlåda.

Självklart följer vi samtliga av Postnords rekommendationer om hur en försändelse ska märkas med adress, returadress, frimärke osv., på så sätt undviker vi oklarheter som kan bidra till bl.a. leveransförseningar.

 

Postnord Sverige